Kategóriák

Termékajánló

Termék részletekBAG'EM Pro Machin's Method

ÚJ
BAG'EM Pro Machin's Method
 • BAG'EM Pro Machin's Method
1 600 Ft
Egységár: 2 285,71 Ft/kg

Ezt a fantasztikus versenyszériás etetőanyag családot az angol Bag'em Team tesztelte és alkotta meg.  A legjobb minőségű és a legfrissebb alapanyagokból készülnek ezek a keverékek az igazi versenyzőknek! A mixek alapját csúcsminőségű pelletek és hallisztek képzik, amit a piacon fellelhető leghatékonyabb attraktorokkal tesznek teljessé és igazán fogóssá! A két keszeges keverék kivételével (Super Skimmer és Super Skimmer Dark) nagyon magas halliszt tartalom jellemzi ezt a szériát.
A simítózáras csomagolásnak köszönhetően a megmaradt, be nem kevert etetőanyagot elrakhatjuk későbbre anélkül, hogy az bármit is veszítene a minőségéből.
 
Kiszerelés: 700g

COMMERCIAL CARP GREEN:

A rendkívül népszerű Commercial Carp etetőanyag zöld változata, kifejezetten sekély, zavaros vizekre tervezve. Tökéletes választás lehet method módszerhez és nyitott feeder kosarakhoz is. Túlvizezve pasztaként is használható.

XPANDA GREEN

Csúcsminőségű roppantott expander pelletből készült zöld színű etetőanyag. Kifejezetten sekély vízre lett kifejlesztve ez az aktív keverék, amiért bolondulnak a pontyok, kárászok, keszegek. Színének köszönhetően becserkészhetjük vele az óvatosabban táplálkozó halakat is, amik félnének a világosabb etetőanyagoktól.

MACHIN'S METHOD:

Method kosarakhoz kifejlesztett rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkező etetőanyag. Enyhén ragacsos állag jellemzi, de a fenékre érve rendkívül gyorsan elkezd bontani és teszi a dolgát! 

RED REAPER:

Vörös színű, rendkívül fűszeres etetőanyag.  Összetevői között megtalálható a sokáig titokként kezelt Robin Red, ami a legtöbb halat azonnal agresszív táplálkozásra serkenti!

KRILL SEEKER:

A krill liszt az egyik leghatékonyabb attraktor a pontyok számára. Ez az etetőanyag a legjobb minőségű krill liszt hozzáadásával készül, ennek köszönhető a narancssárgás-barnás szín. A krill lisztnek köszönhetően egy könnyed állagú mixet kapunk a bekeverés után. Sekély, zavaros pontyos vizek titkos etetőanyaga lehet.

 • Brand
  Bag'em
  Cikkszám
  BEGMM
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  700 g/db