Kategóriák

Termékajánló

Termék részletekBAIT-TECH Hemp (kendermag) olaj 500ml

BAIT-TECH Hemp (kendermag) olaj 500ml
2 890 Ft
Egységár: 5 780 Ft/l
A mai modern horgászati irányzatokban, már senki sem vitatja a különböző olajok hatékonyságát! Főként az etetés feljavításában érhetünk el velük váratlan és gyors sikereket... Ez a BAIT-TECH minőségben piacra kerülő termék, egy kendermagból kisajtolt olaj, amely természetes és eredeti! Finomítatlan és tele van tápanyagokkal...

A BAIT-TECH kendermag olaj a LEGCSALOGATÓBB hatású olaj, ami elérhető!

Alkalmas:

- PVA barát termék
- Spod mixekhez is
- Etetőanyaghoz is

Zóna tipp: a kendermag minden békés halra csalogató hatással bír. Szelektálásra ez ugyan nem alkalmas, de sok sok hal fogásához igen! Használd ismeretlen vízen, versenyen vagy ha egy jót akarsz szórakozni a horgásznapodon!

Tudtad?

A kender az emberiség történetében az élelemtermelés kezdete óta termesztett növény. Számtalan felhasználási módja ismert. Készítettek belőle vitorlát, kötelet, papírt, de élelmiszerként és gyógyszerként is alkalmazták. Kínában, Ausztráliában és Európában a nagy éhínségek idején életmentő táplálékul szolgált a lakosságnak. Gyógyító hatása évezredek óta ismert. Különböző részeiből készült kivonatok a világban mindenütt az emberi betegségek legelterjedtebb gyógyszerei voltak. Ma a kender a „tiltott város”. A legtöbb embernek a kábítószer jut eszébe róla. Éppen ezért még a növény termesztését is tiltják a világon. Nem veszik tudomásul, hogy ez őseink mindennapi étke volt. A kendermagból magas tápértékű olaj sajtolható ki, amely a növényvilágban a legnagyobb mennyiségben tartalmaz olyan, esszenciális zsírsavakat, amelyeket a test nem képes önmaga előállítani, a táplálkozás során kell felvenni. Ezek az esszenciális zsírsavak felelősek immunválaszunkért, és megtisztítják érrendszerünket a koleszterintől és a lerakódásoktól. A kendermag olajban található zsírsavak:

Omega-3 19%
Omega-6 57%
Omega-9 12%
Palmitin 6%
Stearin 2%
Gamma-linolen 1.7%
Egyéb 2.3%
 • Brand
  Bait-tech
  Forgalmazó
  Czero Fishing Team
  Cikkszám
  BAT2501439