Kategóriák

Termékajánló

Termék részletekBAIT-TECH Special G Green 1kg

BAIT-TECH Special G Green 1kg
2 290 Ft
Egységár: 2 290 Ft/kg
Szeretnéd a legjobb hallisztes method mix-et? Ha így van, akkor a Bait Tech Special G green neked szól!

Jelenleg a GPS90 kódjelű halliszt a legfinomabb, legtisztább és legjobban oldódó, amit kereskedelmi forgalomban lehet kapni. Nos, ebből bőségesen található a Special G method mix-ben... A kosarad környéke vízbe érés után hamarosan tele lesz attraktív felhővel!

Vízzel bekeverve zöld színű lesz, majd oldódás után, rendkívül erős illatot áraszt, és nagy felhőt képez. Ezt, vízhőmérséklettől függetlenül nagy távolságról is megérzi a hal. A pontyok számára olyan csábító finom illata van, amelynek egész egyszerűen, nem tudnak ellenállni. Ez a keverék a hallisztes keverékek "királya", jelen pillanatban. Fogóssága messze felülmúlja bármelyik vetélytársát!

Használd method mix-ként, paszta alapanyagként, stick mix-ként vagy normál gombócoláshoz, a Special G tenni fogja a dolgát!

Zóna tipp: különböző hallisztes pelletekkel keverve, valósággal, bombaként hat a vízben!

BLACK CAP tipp:"Nekem különösen bevált, a szintén BAIT-TECH halibut marine 3 mm-es etető pelletjeivel használva! Továbbá, alkalmazz hozzá őrölt fekete borsot, krill&tuna folyadékot és halibut marine method mix-et, a hatás mindenképp meg fog győzni! Jelenleg a kedvenc keverékem, sok-sok nagytestű halat sikerült már megfognom a segítségével! A legnagyobbak: 24.18 kg., 23.32 kg., 22.82 kg., 20.00 kg., 19.05 kg... azt hiszem, magáért beszélő sorozat..."
 • Brand
  Bait-tech
  Forgalmazó
  Czero Fishing Team
  Cikkszám
  BAT2500002