Kategóriák

Termékajánló

Termék részletek



Promix Carp Plus Ananász-GLM

ÚJ
Promix Carp Plus Ananász-GLM
1 790 Ft
Egységár: 2 237,5 Ft/kg


AZ ALAP FULL FISH MIXEKHEZ KÉPEST FINOMABB SZEMCSÉZETŰ, DRASZTIKUSAN MEGEMELT AMINOSAV TARTALOMMAL! A JEGES VIZEKRE OPTIMALIZÁLT BONTÁS, ILLETVE CSALOGATÓHATÁS!

A Promix Full Fish termékcsaládot, ahogy a neve is mutatja a prémium minőségű hallisztekre, halolajokra, halas pelletekre alapoztuk. Ezen összetevőknek köszönhetően egy kiemelkedően magas beltartalmú, kiváló bontási tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen bekeverhető method mixet alkottunk.

A Halibut egyik különlegességét az ízvilág adja. A halibut pelletek minden időben erőteljes csalogatóhatással rendelkeznek. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenálhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé húzza az etetésre. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudtuk erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kaptunk.

Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.

A nagy mennyiségű halibut pellet több formábat található meg a mixben. Tettünk bele, egészben, roppantva, és darálva is a minél gyorsabb és tartósabb csalogatóhatás eléréséhez. Magas halolajtartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.

Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.
  • Brand
    Promix
    Forgalmazó
    Czero Fishing Team
    Cikkszám
    PMCPAG
    Státusz
    ÚJ